Ве молиме користете го овој идентификатор да го цитирате или поврзете овој запис:
http://hdl.handle.net/20.500.12188/12743
Наслов: | 107. Changes of fatty acids composition during yogurt processing | Authors: | Mila Arapceska Zehra Hajrulai-Musliu Jovanka Tuteska Risto Uzunov Maja Dimovski |
Issue Date: | 27-сеп-2018 | Publisher: | Faculty of Veterinary Medicine-Skopje, Ss. Cyril and Methodius University in Skopje, North Macedonia | Conference: | 5th International Vet-Istanbul Group Congress and 8th International Scientific Meeting Days of Veterinary Medicine | URI: | http://hdl.handle.net/20.500.12188/12743 |
Appears in Collections: | Faculty of Veterinary Medicine: Conference papers |
Прикажи целосна запис
Page view(s)
199
checked on 24.7.2024
Download(s)
61
checked on 24.7.2024
Google ScholarTM
Проверете
Записите во DSpace се заштитени со авторски права, со сите права задржани, освен ако не е поинаку наведено.