Ве молиме користете го овој идентификатор да го цитирате или поврзете овој запис: http://hdl.handle.net/20.500.12188/12743
Наслов: 107. Changes of fatty acids composition during yogurt processing
Authors: Mila Arapceska
Zehra Hajrulai-Musliu
Jovanka Tuteska
Risto Uzunov
Maja Dimovski
Issue Date: 27-сеп-2018
Publisher: Faculty of Veterinary Medicine-Skopje, Ss. Cyril and Methodius University in Skopje, North Macedonia
Conference: 5th International Vet-Istanbul Group Congress and 8th International Scientific Meeting Days of Veterinary Medicine
URI: http://hdl.handle.net/20.500.12188/12743
Appears in Collections:Faculty of Veterinary Medicine: Conference papers

Files in This Item:
File Опис SizeFormat 
107.pdf4.49 MBAdobe PDFView/Open
Прикажи целосна запис

Page view(s)

199
checked on 24.7.2024

Download(s)

61
checked on 24.7.2024

Google ScholarTM

Проверете


Записите во DSpace се заштитени со авторски права, со сите права задржани, освен ако не е поинаку наведено.