Ве молиме користете го овој идентификатор да го цитирате или поврзете овој запис:
http://hdl.handle.net/20.500.12188/12755
Наслов: | Масно-киселински состав на кашкавали од растително потекло | Authors: | Mila Arapceska Zehra Hajrulai-Musliu Uzunov, Risto Velimir Stojkovski Pavle Sekulovki Jovanka Tuteska Zivko Jankulovski Dimce Kitanovski |
Issue Date: | 12-ное-2010 | Publisher: | Univerzitet “Sv. Kliment Ohridski” - Bitola, Fakultet za biotehnicki nauki - Bitola | Conference: | II Научна конференција Квалитет и безбедност на храна со меѓународно учество | URI: | http://hdl.handle.net/20.500.12188/12755 |
Appears in Collections: | Faculty of Veterinary Medicine: Conference papers |
Прикажи целосна запис
Записите во DSpace се заштитени со авторски права, со сите права задржани, освен ако не е поинаку наведено.