Ве молиме користете го овој идентификатор да го цитирате или поврзете овој запис: http://hdl.handle.net/20.500.12188/12900
Наслов: Fatty acid composition of traditional ajvar produced in Macedonia
Authors: Hajrulai Musliu, Zehra 
Uzunov, Risto 
Biljana Stojanovska-Dimzoska
Elizabeta Dimitrieska-Stojkovikj
Aleksandra Angjeleska
Dean Jankuloski
Velimir Stojkovski
Issue Date: 9-апр-2015
Publisher: VetIstanbul group
Conference: II International VETinstanbul Group Congress
URI: http://hdl.handle.net/20.500.12188/12900
Appears in Collections:Faculty of Veterinary Medicine: Conference papers

Files in This Item:
File Опис SizeFormat 
68.pdf2.59 MBAdobe PDFView/Open
Прикажи целосна запис

Page view(s)

53
checked on 24.7.2024

Download(s)

22
checked on 24.7.2024

Google ScholarTM

Проверете


Записите во DSpace се заштитени со авторски права, со сите права задржани, освен ако не е поинаку наведено.