Ве молиме користете го овој идентификатор да го цитирате или поврзете овој запис: http://hdl.handle.net/20.500.12188/22345
Наслов: Effects of different dietary fatty acids supplements upon lipid peroxides production in rats tissues with different phospholipid composition
Authors: Dimitrova Šumkovska, Jasmina 
Ðošić-Markovska, Bozidarka
Smiljevska, Vesna
Anastasovska, Violeta 
Issue Date: 2004
Publisher: Faculty of Natural Sciences and Mathematics, "Ss Cyril and Methodius" in Skopje - Institute of Biology
Journal: Biologia Macedonica
URI: http://hdl.handle.net/20.500.12188/22345
Appears in Collections:Faculty of Medicine: Journal Articles

Files in This Item:
File SizeFormat 
Biologia Macedonica, No 57-58, 2004-2005.pdf1.01 MBAdobe PDFView/Open
Прикажи целосна запис

Page view(s)

45
checked on 24.7.2024

Download(s)

6
checked on 24.7.2024

Google ScholarTM

Проверете


Записите во DSpace се заштитени со авторски права, со сите права задржани, освен ако не е поинаку наведено.