Ве молиме користете го овој идентификатор да го цитирате или поврзете овој запис:
http://hdl.handle.net/20.500.12188/22345
Наслов: | Effects of different dietary fatty acids supplements upon lipid peroxides production in rats tissues with different phospholipid composition | Authors: | Dimitrova Šumkovska, Jasmina Ðošić-Markovska, Bozidarka Smiljevska, Vesna Anastasovska, Violeta |
Issue Date: | 2004 | Publisher: | Faculty of Natural Sciences and Mathematics, "Ss Cyril and Methodius" in Skopje - Institute of Biology | Journal: | Biologia Macedonica | URI: | http://hdl.handle.net/20.500.12188/22345 |
Appears in Collections: | Faculty of Medicine: Journal Articles |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
Biologia Macedonica, No 57-58, 2004-2005.pdf | 1.01 MB | Adobe PDF | View/Open |
Записите во DSpace се заштитени со авторски права, со сите права задржани, освен ако не е поинаку наведено.