Skip navigation
Универзитет
,,Св. Кирил и Методиј" - Скопје
МК
EN
Пријавете се на:
Мој профил
Добивање на e-mail
известувања
Уредување детали на сметка
Помош
Repository of UKIM
Faculty of Agricultural Sciences and Food
Репозиториум на трудови на УКИМ
Faculty of Agricultural Sciences and Food
Прелистај
Датум на издавање
Автор
Наслов
Тема
Оддел
Збирки во оваа организација
Faculty of Agricultural Sciences and Food: Books
Faculty of Agricultural Sciences and Food: Conference papers
Faculty of Agricultural Sciences and Food: Journal Articles
Faculty of Agricultural Sciences and Food: PhD Theses
Прелистај
Датум на издавање
Автор
Наслов
Тема
Оддел
Последно внесени записи
1.0
2.0
атом на
New Formulation for Organic Mineral Nutrition of Plums to Achieve Higher Yield and Better Chemical Composition of Leaves and Fruits
Confronting Views of Companies and Authorities on Food Safety Issues—A Cross-Country Survey
The Effect of Swiss Chard Powder and Starter Cultures on Color Development and Stability in Dry Cured Pork Loin
POSSIBILITIES FOR PORK FAT, PHOSPHATE AND NITRITE REPLACEMENT IN CHICKEN FRANKFURTER PRODUCTION
The effect of Swiss chard powder and starter cultures on colour development in smoked pork loin
Зачленете се да добивате дневни e-mail известување на нови дополнувања на оваа збирка